2015. augusztus 3., hétfő

off: Hogyan kezdj hozzá egy bejegyzéshez?

Sziasztok!
Először is elnézéseteket kérem a design miatt. Mentségemre szóljon, hogy kölcsön laptopon teljesen más méretekben vetítette fel nekem az oldalt, így lett ez.
Másodszor is azért is bocsánat, mert az oldal egy kisebb kimaradással "büszkélkedhet" de megpróbálok kicsit aktívabb lenni. Mystic Blackmoon adminnal fogalmam sincs mi van, ugyebár most lett egy új szerkesztő, Chibi, akinek köszönhető az új design, Dodó 19.-ig nem elérhető, és vagyok Én. Most van egy ingatag nyaralás szombattól, ami még nem biztos, hogy lesz.
Az oldalt megpróbálom beindítani, ti is sokat segítenétek egy - egy megosztással :)
De kezdjük a bejegyzés igazi témáját:

Hogyan kezdj hozzá egy bejegyzéshez?


Design blogoknál:


  • Legyen meg a téma.
Ha kell, akkor napokig álljon piszkozatban (azaz, ha nem akarod közzétenni, csak nyomj a mentésre, majd a bezárásra és megmarad tervnek privátban) de egy össze vissza bejegyzést ne tegyél közzé.                                                                                                   Példa: #2 Fejlécalap - Sziasztok! Hoztam kettő fejlécalapot! Itt az egyik (KÉP) és itt a másik (Egy teljesen másik kép, nem pedig fejlécalap)                                                         És később észre is veszed, hogy, Ja! Ez nem is fejlécalap. Na akkor már mindegy, úgyis látták.

  • Helyesírás!
Ha 1 órát is kell szenvedned, akkor se tegyél ki hanyagul egy bejegyzést! Szijasztok! Elöszőr is elnézéseteket krem a kinaradások miatt! - mert van ilyen, aki elsőre így írja be ezt.

  • Ne legyen felesleges!
Most épp egy design blogról beszélünk. Akkor miért tennél ki egy  ilyen bejegyzést?       Sziasztok! - Tudom, ez egy design blog, és tudom, nem ide tartozik, DE szeretném megosztani veletek egyik novellám! - Ha a blog nem fogalkozik ilyenekkel, vagy nem rendszere az ilyenek megosztása, akkor ne tegyél ki ilyet!

  • Nézd át a blogot!
 Érdemes min. hónaponta átnézni a blog bejegyzéseit, de nem csak címek alapján. És ugyanúgy érdemes a blogot úgy is átnézni, mintha vendég lennél, ugyanis sokszor más megjelenést kreál, mint mi azt szeretnénk.

 Történetes blogoknál:







  • Legyen meg a téma.

    • Ez ugyanúgy van, mint a design blogoknál. Csak itt már alapból a történet kell. Olyan még véletlenül se legyen, hogy egyszer fantasy, átalakítod és máris egy gimis történet lesz. Gondolt át! Olyan történetet írj, amit folytatsz is!

      • Helyesírás!
      Ha 1 órát is kell szenvedned, akkor se tegyél ki hanyagul egy bejegyzést! Szijasztok! Elöszőr is elnézéseteket krem a kinaradások miatt! - mert van ilyen, aki elsőre így írja be ezt. (ezt itt direkt ugyanolyan mint a designes, mert ugyanaz a szabály, itt is)

      • Olvasd át!
      Mindig olvasd át a fejezetet mielőtt kiteszed, még véletlenül se legyen értelmetlen mondat benne!

      • Rajongók?






       Nem ijedj meg, ha chatben, kommentben, vagy bárhol szidják a blogot. És legfőképp ne vágj vissza nekik BEJEGYZÉSBEN! Példa: Sziasztok! Megérkezett az új fejezet! De előtte: XY kedves szavakat vágott a fejemhez chatben! Na, te tudsz jobbat írni? Had lássam! Ugye milyen röhejes? A kedves szavakat meg lehet köszönni, de azt sem kell feltétlenül bejegyzésben.
      Remélem segíthettem! :)



       


      Nincsenek megjegyzések:

      Megjegyzés küldése